Kivoja juttuja tapahtuu

Kurnau ja kehräys kaikille!

Uusi vuosi on päässyt mukavasti käyntiin, ja kaikenlaista kivaa on tapahtunut. Ensinnäkin me ollaan saatu ihan huippuihku huomionosoitus, ja vieläpä kolmelta taholta!*

makemyday.jpgmakemyday.jpgmakemyday.jpgmakemyday1.jpg

* Edit: Siis neljältä taholta, kerta Leksa ja Hössökin antoi luvan prenikkakaappaukseen… 
YOU MAKE MY DAY -award. ”Give the award to 10 people whose blogs bring you happiness and inspiration and make you feel happy about blogland. Let them know by posting a comment on their blog so they can pass it on. Beware you may get the award several times.” Eli siis suomeksi. ”Jaa palkinto eteenpäin 10 henkilölle, joiden blogit tuovat sinulle hyvää mieltä ja inspiraatiota ja tekevät elosi blogistaniassa onnelliseksi. Ilmoita palkinnosta heille kommentilla, jotta he voivat jakaa sitä eteenpäin. Varaudu siihen, että voit saada palkinnon useita kertoja.”

Tällä tavalla meitä on muistaneet Reeti, Viisikko ja Kollo-kissa. Kiitos, ihanat kullanmurut! 🙂 Me ajateltiin vähän niin kuin Reetikin, että kun ton palkinnon saa antaa eteenpäin kymmeneen paikkaan, niin miksei sitten useampaan… Mekään ei haluta unohtaa ketään tärkeetä ja kivaa kissakaveria, joten kaikki kenen linkki on meidän ”Suhteet ulkovaltoihin”-sivulla saa poimia ton prenikan halutessaan mukaansa. Kerta te kaikki ootte niin kultaisia!

Toinen kiva asia on, että nyt (tai ainakin melko pian) alkaa odotettu ja jännittävä Lokilikat -äänestys!

Me ollaan kaikki kolme mukana kisoissa, ja vähän meitä jänskättää! Meidän kilpailukuvat voi käydä katsomassa täältä.

Sitten pitää vielä mainita, että me odotetaan että tästä vuodesta tulee ihan erityisen hyvä vuosi… nimittäin pussiruuan tarjoilun kannalta! Äiskä ja iskä on hoitaneet asian ihan mallikkaasti nää ekat pari viikkoa, mutta ihan muistutuksena vaan, kun joskus niiltä unohtuu käydä ajoissa hakemassa lisää. Eli siis äiskä ja iskä: älkää nyt vaan tuudittautuko mihinkään valheelliseen ajatukseen siitä, että me pärjätään kyllä pari päivää pelkillä raksuillakin. On ihan ensiarvoisen tärkeää, että pussiruokaa on joka päivä saatavilla, ja sen takia me halutaankin nyt antaa teille päänsilitys siitä, että tähän asti homma on pysynyt hallussa. Nyt ei sitten lipsuta, eihän?!

Ei meillä muuta tällä kertaa, Kissavallassa kaikki hyvin.

291207-074.jpg

2 vastausta to “Kivoja juttuja tapahtuu”

  1. Mortti ja Vertti (ja tiätty muukiv Viisikko) Says:

    Nin kyä ruokaa on oltava aina saamatteilla. Mitäs tää elämä olis ilman kunnon RUAKAA ? Muutenki saa niska limassa hoitaa tota löhöömispualta, kun ei noi paljasnahkaset oikeen ymmärrä sen päälle.

    Jos te tykkäätte siitä ”Kauneuskilpailumainoksesta”, nin voitte te sen hakee tänne lokiinne. Äänestyshän kestää viä 11 päivää =O.

    Puskuja ja halituksia Veeralle ja Mimosalle

    ❤ ❤ ❤ =*) =*) =*)

  2. pikkis Says:

    Joo, pojat, niin se on. Kyllä ruoka ja uni on kissan parhaat kaverit! 😉

    Haettiin mainos ja sit ihan punastuttiin, kun olitte meitä vielä extrahuomioineet… Ootte te vaan niin ihkuja! ❤ ❤ ❤ Ja nythän me tietty voitetaan – hihi! 😀 😀 😀

    Samanlaisia haleja ja puseja sinnepäin kahelle höpönassulle… ❤

Jätä kommentti